Tobb 75. Genel Kurulunda Ebso Farkı

Ege Bölgesi Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 75. Mali Genel Kurulu’nda, gerek katılım gerekse temsil bakımından farkını ortaya koydu.

Tobb 75. Genel Kurulunda Ebso Farkı
  • 22 Mayıs 2019, Çarşamba 7:05

TOBB 75. Genel Kurulunda EBSO farkı

Ege Bölgesi Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 75. Mali Genel Kurulunda, gerek katılım gerekse temsil bakımından farkını ortaya koydu.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında, İzmirli sanayicileri EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB delegeleri ile personelden oluşan 30 kişilik grup temsil etti.

Türkiyenin 81 ilinden gelen delegelerin ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurulda, Ege Bölgesi Sanayi Odası; Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başdanışmanı Ender Yorgancılar, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi İbrahim Gökçüoğlu,TOBB delegesi ve aynı zamanda Meclis Başkan Yardımcısı Hakkı Attaroğlu, TOBB Delegesi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Aktaş ve Aytekin Öztaş, TOBB Delegeleri Adil Demirelli, Ali İhsan Kılıç, Cengiz Kocagil, Cengiz Ünerdem, Ertaç Karagözlü, Eşref Yavuz Kaptanoğlu, Haluk Tezcan, Hüseyin Arıcı, Hüseyin Eren, Hüseyin Turhan, Mehmet Karahaliloğlu, Mesut Kanat, Murat Kurtalan

Mustafa Rebil Dirin, Nazım Karaçalı, Nejat Özduran, Süha Kahraman, Tuncer Vardarcı ile EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu tarafından temsil edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcanın katılımıyla gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde EBSO Meclis Başkan Yardımcısı Hakkı Attaroğlu ile Meclis Üyesi Mustafa Rebil Dirin, TOBB Delegeliğinde 10. Yıl Şeref Plaketi aldı.

EBSO sosyal sorumluluk projesi, kategorisinde ilk 5te

Ege Bölgesi Sanayi Odasının Milano Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Pastacılar ve Fırıncılar Derneği işbirliğinde gerçekleştirdiği Güçlü Kadın Güçlü Ekonomi projesi, TOBBun 8 kategoride düzenlediği proje yarışmasında sosyal sorumluluk kategorisinde ilk 5e girdi. Gecekondu bölgelerinde yaşayan kadınlara yönelik projede 50 kadın girişimciliğe ilk adımlarını atarken 50 kadın da sektördeki işletmeler tarafından istihdam edilmişti. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılara, katılım ve teşekkür plaketini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay verdi.

Anıtkabirdeyiz

EBSO heyeti, TOBB 75. Genel Kurulu kapsamındaki Ankara programında, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürkün ebedi istirahatgahı Anıtkabiri ziyaret ederek bunu fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

EBSO heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın katılımı ile gerçekleşen TOBB 75. Genel Kurulunda tam kadro hazır bulundu.

İzmirin tescilli lezzetleri

Ege Bölgesi Sanayi Odası ayrıca, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ticaret Borsası işbirliğinde kentin coğrafi tescil işaretli lezzetleri lokma, boyoz ve şambaliyi TOBB Yöresel Lezzetler Fuarında Türkiyenin dört bir yanından gelen iş dünyası temsilcilerine tanıttı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da İzmir standını ziyaret ederek yöresel ürünlerden tattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık