İzmir Büyükşehirden Üçkuyulara Çok Yakışacak Proje

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a nefes aldıracak Terminal ve Otopark projesine imza atıyor.

İzmir Büyükşehirden Üçkuyulara Çok Yakışacak Proje
  • 15 Aralık 2018, Cumartesi 12:30
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyulara nefes aldıracak Terminal ve Otopark projesine imza atıyor. Özel arabalarını 841 araçlık otoparka bırakan vatandaşlar, buradan metro, tramvay, otobüs ya da vapurla diledikleri yere kolaylıkla gidebilecek.  Metro, tramvay, otobüs ve vapurun kesişme noktasında yer alan Üçkuyular bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesinin yeni yatırımıyla hem Belediye ve ilçe otobüsleri için aktarma merkezine hem de 841 araçlık otoparka kavuşacak.  Bir yandan 1 milyar lira bütçeli F.Altay- Narlıdere Metrosu hattının yapımı için kazı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, toplam 48 bin 906 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Üçkuyular Terminali ve Otoparkı projesiyle de bölgede önemli bir ihtiyaca daha cevap verecek. Yol kotundan aşağıda bulunan terminal katı ile yeraltında 3 kat otoparktan oluşan inşaat alanında alt yapı ve zemin imalatlarının sonuna gelen İzmirin yerel yönetimi, 2019 sonunda bu çalışmaları tamamlayarak terminal ve otoparkı hizmete açacak.  Park et, devam et Özel araçlarını otoparka bırakan vatandaşlar, buradan metro, tramvay, otobüs ya da vapurla diledikleri yere kolaylıkla gidebilecek. Üçkuyular Terminali ve Otoparkı projesiyle ilçe minibüslerinin diğer ulaşım türleriyle entegrasyonu da sağlanmış olacak.  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık