Başkan Soyer Fuarda İzmir Turu Attı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu akşamki Fuar ziyaretinde İzmir’in ilçe belediyelerini ve sponsor firmaların stantlarını ziyaret etti.

Başkan Soyer Fuarda İzmir Turu Attı
  • 15 Eylül 2019, Pazar 7:35
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu akşamki Fuar ziyaretinde İzmirin ilçe belediyelerini ve sponsor firmaların stantlarını ziyaret etti.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 88. İzmir Enternasyonel Fuarını bir kez daha ziyaret ederek, ilçe belediyelerinin stantlarını dolaştı. İzmirin ilçelerinin fuardaki stantlarını ziyaret eden Başkan Soyeri belediye başkanları karşıladı. Bayraklı Belediyesinin standında Fuarın onur illerinden Kahramanmaraşın Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile de sohbet etti. Bazı ilçelerin stantlarında çocuklar dans gösterisi sergiledi.Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Tunç Soyer, fotoğraf taleplerini geri çevirmedi ve İzmirlilerle sohbet etti. Bir sanatçı, Başkan Soyere üzerinde “Aşk ile İzmir” yazan bir karikatürünü hediye etti. İlçelerden sonra İzmir Fuarının onur illerinden İstanbulun standını, ve Fuar Asayiş Ekipleri Amirliğini de ziyaret eden Başkan Soyer, İzmir Enternasyonal Fuarına sponsor olan Migros ve Vestel stantlarına da uğradı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık