Mersin Maratonuna Bağcılarlı Sporcular Adını Yazdırdı

Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı sporcuları, 4. Uluslararası Mersin Maratonu’na damga vurdu. Bağcılarlı sporcular tekerlekli sandalye kategorisinde erkeklerde ilk iki dereceyi, kadınlarda ise ilk üç dereceyi elde etti....

Mersin Maratonuna Bağcılarlı Sporcular Adını Yazdırdı
  • 21 Aralık 2018, Cuma 11:00




Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı sporcuları, 4. Uluslararası Mersin Maratonuna damga vurdu. Bağcılarlı sporcular tekerlekli sandalye kategorisinde erkeklerde ilk iki dereceyi, kadınlarda ise ilk üç dereceyi elde etti.

4. Uluslararası Mersin Maratonu “Engelleri Aşmak için Mersine Koş Mersinde Koş” sloganıyla düzenlendi. Etkinliğe yerli yabancı çok sayıda sporcu ilgi gösterdi. Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı da aralarında Altın Kızların da bulunduğu şampiyon sporcularıyla turnuvada yerini aldı.

Tekerlekli sandalye yarışında ter döken Bağcılar Belediyesi sporcularından Ömer Cantay erkekler kategorisinde 2 saat 20 dakika 14 saniye ile birinci, takım arkadaşı Birol Kamar ise ikinci oldu. Kadınlar da ise ilk 3 sırayı yine Bağcılarlı sporcular aldı. Hamide Doğangün 2 saat 23 dakika 46 saniyeyle birinci gelirken, Zübeyde Süpürgeci ikinci ve Zeynep Acet de üçüncü oldu.

“Şimdi hedefimiz 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları”

Sporcu arkadaşları adına konuşan antrenör Ömer Cantay, “Yine takım ruhuyla hareket ettik ve yine başardık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başta Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı olmak üzere bize katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi hedefimiz 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları. Bütün gücümüzle oraya hazırlanıyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık