Kırıkhanda 20 Öğrenciye Hafızlık Belgesi

Hatayın Kırıkhan ilçesinde hafızlık eğitimini tamamlayan 20 öğrenciye hafızlık belgesi verildi.

Kırıkhanda 20 Öğrenciye Hafızlık Belgesi
  • 26 Ekim 2018, Cuma 14:35
Hatayın Kırıkhan ilçesinde hafızlık eğitimini tamamlayan 20 öğrenciye hafızlık belgesi verildi.
Kırıkhan Erkek Kuran Kursunda hafızlıklarını tamamlayan 20 öğrenci için tören düzenlendi. Kırıkhan İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, hafızlıklarını tamamlayan öğrencilere bundan sonraki süreçte de başarılar diledi. Herkesin Kuran kurslarına destek vermesini isteyen Solmaz, “Kuran kursumuza bağış yapan, hayır ve hasenatta bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kuranı hıfzetmek üzere çocuklarını kurslarımıza gönderen ailelere, Kuranı bu yavrularımıza ezberleten hocalara ve Kuranı ezberleyen öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ise, “Hafızlar Kuranın mirasçılarıdırlar. Kurana yakın olanlar Allaha ve cennete yakın olanlardır” ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından İl Müftüsü Kavillioğlu ve İlçe Müftüsü Solmaz tarafından hafızlara belgeleri takdim edilerek çeşitli hediyeler verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık