Emekli Müdür Yardımcısına Duygulandıran Sürpriz

Hatayın İskenderun ilçesinde imam hatip okullarının 67. kuruluş yıldönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Emekli Müdür Yardımcısına Duygulandıran Sürpriz
  • 26 Ekim 2018, Cuma 15:26
Hatayın İskenderun ilçesinde imam hatip okullarının 67. kuruluş yıldönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunda, Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte İmam Hatiplerin Dünü ve Bugünü konulu film izletildi.
Etkinlikte İskenderun İmam Hatip Lisesinin emekli müdür yardımcısı Osman Yıldırım, imam hatipli olan öğrencilerin çok şanslı olduklarını söyledi. Yıllarca Türkiyenin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldırım, imam hatip mezunu insanlara Türkiyenin ihtiyacının olduğunu söyledi.
Bu arada, okul müdürü Ramazan Çakır, emekli müdür yardımcısı Osman Yıldırım tarafından mezun edilen ve bugün her biri farklı meslek kollarında olan öğrencileri okula davet edip bir sınıfa topladı.
Ortaokul öğrencilerinin dersine misafir öğretmen olarak derse giren emekli müdür yardımcısı Osman Yıldırım karşısında yıllar önce mezun ettiği öğrencilerini görünce duygulu anlar yaşadı. Doktor, müftü, mühendis, mali müşavir, öğretmen ve çeşitli meslek dallarındaki öğrencilerini gördüğü için duygulanan Osman Yıldırım, buluşmayı organize eden Çakıra ve mezun ettiği öğrencilerine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık