Aalen Heyeti Çocukların Yüzünü Güldürdü

Hatay’ın Almanya’daki kardeş şehirlerinden biri olan Aalen Belediyesi ve bağlı bulunduğu Baden-Württemberg Eyaleti yetkililerinin katkıları ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde açılan geçici eğitim merkezlerinin öğrencileri çeşitli hediyelerle buluştu.

Aalen Heyeti Çocukların Yüzünü Güldürdü
  • 15 Aralık 2018, Cumartesi 12:15

Hatayın Almanyadaki kardeş şehirlerinden biri olan Aalen Belediyesi ve bağlı bulunduğu Baden-Württemberg Eyaleti yetkililerinin katkıları ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaşın öncülüğünde açılan geçici eğitim merkezlerinin öğrencileri çeşitli hediyelerle buluştu.

Geçtiğimiz yıllarda kardeş şehir Aalende öğrenim gören öğrencilerin bağışları ile Hatayın Reyhanlı ve Altınözü ilçelerinde ülkemize sığınan mağdur mültecilerinin eğitimi için açılan eğitim merkezlerinde ziyarette bulunan Aalen heyetinden Claus Schmied, Aalen Belediye Başkanı Thilo Rentschler adına Suriyeli öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Birtakım görüşmeler için Hataya gelen Alman heyeti, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaşa da nezaket ziyaretinde bulunarak birlikte hayata geçirdikleri eğitim merkezleri ile ilgili fikir alışverişlerinde de bulundu.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık