Hakkaride 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Hakkâride 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Hakkaride 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 16:40
Hakkâride 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.
Valilik önünde düzenlenen törene Vali Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bülent Soykan, Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alık, vali yardımcıları İdris Koç ve Mustafa Pala, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkâri Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
Vali Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bülent Soykan ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcimin Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla tören sona erdi. (FT-MSA-Y)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık