Hakkari Standına Antalya Yörex 9.yöresel Ürünler Fuarında Yoğun İlgi

Antalyada düzenlenen Yörex 9.Yöresel Ürünler Fuarına katılan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) standı ilk gün büyük ilgi gördü.

Hakkari Standına Antalya Yörex 9.yöresel Ürünler Fuarında Yoğun İlgi
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 13:55
Antalyada düzenlenen Yörex 9.Yöresel Ürünler Fuarına katılan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) standı ilk gün büyük ilgi gördü.
Antalyada her yıl düzenlenen Fuara Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve HATSO öncülüğünde katılım sağlandı. Fuar ile ilgili açıklama yapan HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari balı, cevizi, otlu peyniri ve kilimi başta olmak üzere diğer bütün yöresel ürünlerimiz her yıl Türkiyenin turizm merkezi olan Antalyada düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarında sergilenmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da standımıza büyük ilgi gösterilmesinden dolayı çok mutluyuz. İlk gün TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan, Antalya Valisi Sayın Münir Karaoğlu, gazeteci Yavuz Donat, Antalyadaki Oda Borsa Başkanları standımızı ziyaret ederek yakın ilgi gösterdiler. Bunun yanında Antalyadaki Hakkarili hemşehrilerimiz bizleri yalnız bırakmayarak yoğun ziyaretlerinin devam ediyor. Yöresel ürünlerimizin markalaşmasının büyük önem taşıyor. Hakkari Bölgesinde bulunan ürünler özellikle organik olduğu için insanlar tarafından büyük talep görmektedir. Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve odalarımızın öncülüğünde ülkemizin dört bir yanında açılacak fuarlarda, balımız, cevizimiz, otlu peynirimiz ile doğada yetişen şifalı otlarımız, el sanatlarımız, hayvansal ve diğer tüm ürünlerimizin tanıtımına devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık