Hakkari, Raftingde Türkiye İkincisi Oldu

Türkiye Rafting Şampiyonasında Hakkari Cilo Rafting Bayan Takımı Türkiye ikincisi oldu.

Hakkari, Raftingde Türkiye İkincisi Oldu
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 15:51
Türkiye Rafting Şampiyonasında Hakkari Cilo Rafting Bayan Takımı Türkiye ikincisi oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rafting Federasyonu ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen R4 Rafting Türkiye Şampiyonasında ödüller sahiplerini buldu. Kahramanmaraş Ceyhan Nehri Kılavuzlu Barajı bölgesinde 18 -21 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonasına Hakkariden üç ayrı kulüp katıldı. Şampiyonada Hakkariyi temsilen Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Hakkari Cilo Rafting Takımı, Atik Spor Kulübü ve Çukurca Rafting Kulübü katıldılar. Çeşitli kategorilerde yarışan takımlar, Hakkariyi başarılı bir şekilde temsil ettiler.
Üç gün süren ve 40 ilden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı müsabakada profesyonel ve milli takımın çeşitli kategorilerinde yarışan takımlara karşı mücadele eden Hakkari takımlarından Atik Spor Kulübü en centilmen takım seçilirken, Hakkari Cilo Rafting Bayan Takımı Türkiye ikincisi oldu.
Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü bünyesinde kurulan Cilo Rafting Takımı, ülke geneli yapılan son üç şampiyonada başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Önceki iki yarışmada Türkiye üçüncüsü olan kulüp, son yapılan Türkiye şampiyonasında ise Türkiye ikinciliğini Hakkariye getirmeyi başardı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık