Züferbey Camiine Büyükşehir Eli

Bursa Büyükşehir Belediyesince Mustafakemalpaşa ilçesindeki Züferbey Camiinin çevresi güzelleştirildi.

Züferbey Camiine Büyükşehir Eli
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 12:37
Bursa Büyükşehir Belediyesince Mustafakemalpaşa ilçesindeki Züferbey Camiinin çevresi güzelleştirildi.
Bursa şehir merkezinde olduğu gibi 17 ilçede tarihi eserleri ayağa kaldırıyor. Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşada bir caminin daha çevresini düzenleyerek vatandaşların istifadesine sundu. İlçe merkezinde yer alan Züferbey Camiinde şadırvan, yürüyüş yolları ve oturma birimleriyle birlikte toplam 2 bin 120 metrekarelik açık alan elden geçirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda Züferbey Camii yeni görüntüsüne kavuştu.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Bursa şehir merkezinde olduğu gibi ilçelerde de tarihi ve kültürel miras çalışmalarının, cami düzenlemelerinin bütün hızıyla sürdüğü ifade edildi. Açıklamada, ecdat yadigârı eserlerin yanı sıra yakın tarih yapılarının da daha işlevsel hale getirildiği belirtilerek, benzer faaliyetlerin kesintiye uğramadan süreceği kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık