Ziraat Türkiye 1. Tur

Ziraat Türkiye Kupası 1. turada Yüksekova Belediyespor evinde karşılaştığı Muş Menderes Sporu 2-0 yenerek 2. tura çıktı.

Ziraat Türkiye 1.  Tur
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 18:38
Ziraat Türkiye Kupası 1. turada Yüksekova Belediyespor evinde karşılaştığı Muş Menderes Sporu 2-0 yenerek 2. tura çıktı.

Yüksekova Belediyespor ile Muş Menderes Spor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçı 15.00da Yüksekova Şehir Stadında başladı. Maçın ilk yarısında Yüksekova Belediyespor, Ali Kurtun 41. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Yüksekova Belediyespor 67. dakikada Cihan Akdoğanın attığı gol ile maçın skorunu belirledi. Kıyasıya geçen maçta, futbolcular ve taraftarlar güzel ve heyecanlı anlar yaşadı. Yüksekova Belediyespor Koordinatörü Mithat Özcaner, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maça gelen tüm taraftarlara teşekkür etti. Özcaner, galibiyetin önemli olduğunu vurgulayarak, Bugün Ziraat Türkiye Kupasının ilk maçını yaşadık. Galibiyetle bitirdik maçı. Önümüzdeki maçı da kazanmak istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bize destek veren başta tüm Yüksekovalılara, Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçıya, iş adamı Teoman Zeydana ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz dedi.
Maçı Yüksekova Belediyespor Kulübü Başkanı Fevzi Yıldırım, iş adamı Teoman Zeydan ve çok sayıda taraftar izledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık