Zahide Nine Semt Konağı Hizmete Açıldı

Gezi Parkı olaylarında provokatörlere karşı gösterdiği tepkiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın övgüyle bahsettiği Zahide Ninenin isminin yer aldığı Semt Konağı, Küçükçekmecede hizmete girdi.

Zahide Nine Semt Konağı Hizmete Açıldı
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 16:41
Gezi Parkı olaylarında provokatörlere karşı gösterdiği tepkiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın övgüyle bahsettiği Zahide Ninenin isminin yer aldığı Semt Konağı, Küçükçekmecede hizmete girdi.
Gezi Parkı eylemleri sırasında Vatan Caddesinde açıklama yapmak isteyen provokatör gruba gösterdiği tepkiyle akıllarda kalan Zahide Ninenin isminin yer aldığı Semt Konağı Küçükçekmece İnönü Mahallesinde hizmete girdi. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Zahide Özayın kızı Tüzin Atlı katıldı.
Protokol, kurdele kesiminden sonra binayı gezerek incelemelerde bulundu. Zahide Nine Semt Konağında binlerce Küçükçekmecelinin yararlanabileceği etüt salonları, çok amaçlı salon, yaşlılar lokali, kütüphane ve sergi alanı gibi pek çok hizmet mevcut. Bunların yanı sıra Semt Konağında ahşap boyama, iğne oyası, takı tasarımı, resim, okuma-yazma ve bilgisayarlı muhasebe gibi birçok farklı branşta eğitim verilecek.

O, Türkiyeyi karanlığa götürmeye çalışan bir avuç insanın karşısına dikildi”
Semt konağı açılışında Zahide Nine hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Zahide Nine Semt Konağımız ilçemize hayırlı olsun. Özellikle semt konağımıza ismini veren Zahide Ninemizi rahmetle anıyorum. Çünkü belki çok küçük bir şey yaptı ama çok anlamlıydı. O, Türkiyeyi karanlığa götürmeye çalışan bir avuç insanın karşısına dikildi ve onlara gereken dersi verdi. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle analarını ağlattı. Biz Zahide Nineye layık bir nesil olduğumuzu ispat edebilmek için Küçükçekmece için daha çok çalışacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık