Zaferin 96Ncı Yılı Yenimahallede Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 96ncı yıldönümü Ankara Yenimahallede coşkuyla kutlandı.

Zaferin 96Ncı Yılı Yenimahallede Coşkuyla Kutlandı
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 13:12
30 Ağustos Zafer Bayramının 96ncı yıldönümü Ankara Yenimahallede coşkuyla kutlandı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşarın Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başlayan kutlamalar, Batıkent Meydan AVM önünde düzenlenen törenlerle devam etti.

Batıkent Meydanda bayraklar dalgalandı
Belediye tarafından Türk bayrağı da dağıtılan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, İyi Parti ve Vatan Partisi temsilcileri, Atatürkçü Düşünce Derneği yetkilileri, Emekli Öğretmenler Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Batıkent Şubesi temsilcileri, Meydan AVM önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Vatandaşlar ellerinde bayrakları dalgalandırırken, Batıkentli gençler de Batıkent Meydan AVM önünde meşale yaktı.

Her şeyimizi 30 Ağustos Zaferine borçluyuz
Vatandaşların Zafer Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 30 Ağustos, Türk milletinin makus talihini yendiği bir tarihtir. Eğer bu zafer olmasaydı bugün Türkiye Cumhuriyetinden bahsetmemiz mümkün değildi. Son 11 yılı işgal halinde süren savaşlar neticesinde Osmanlı İmparatorluğu topraklarını kaybetmiş, ekonomik olarak çökmüş vaziyetteydi. Milletimiz acı ve hüzün içerisinde, büyük yokluklar çekerek bu zor dönemde ayakta kalmaya çalışmıştır. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının dehası sayesinde, çocuk, genç, yaşlı demeden milletimizin ortak emeği ile 30 Ağustos mücadelesi kazanılmış ve yeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. Bugün ne konumda olursak olalım, her şeyimizi bu zafere borçluyuz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık