Yusuf Güney Konseri Büyük İlgi Gördü

Çiğ Köfte Festivali kapsamında Adıyamana gelerek konser veren ünlü sanatçı Yusuf Güney, hayranlarını coşturdu.

Yusuf Güney Konseri Büyük İlgi Gördü
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 11:26
Çiğ Köfte Festivali kapsamında Adıyamana gelerek konser veren ünlü sanatçı Yusuf Güney, hayranlarını coşturdu.
Adıyamanın etsiz çiğköftesinin tanıtımı için Adıyaman Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Çiğköfte Festivali etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Yusuf Güney, Altınşehir Mahallesinde bulunan Mansur Yardımcı Stadyumunda hayranları ile bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu konseri, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar izledi. Ünlü sanatçı Yusuf Güneyin seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülere konsere katılan binlerce kişi eşlik edip doyasıya eğlendi.
Yusuf Güneyi Adıyamanda ağırlamaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ünlü sanatçıya çiğ köfte leğenini temsil eden plaket ile çiçek verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık