Yüreğirin İlk Kına Konağı Hayme Ana Açılıyor

Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan Hayme Ana Kına Konağı açılıyor.

Yüreğirin İlk Kına Konağı Hayme Ana Açılıyor
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 12:56
Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan Hayme Ana Kına Konağı açılıyor.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların acılarına ve sevinçlerine her zaman ortak olduklarını belirterek, Osmanlı-Selçuklu Mimarisi ile inşa edilen kına konaklarının ilkini cumartesi günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlunun katılımıyla hizmete açılacağını söyledi.
Başkan Çelikcan, kına konaklarının birini Yavuzlar Mahallesinde tamamladıklarını hatırlatarak, Diğeri ise Cumhuriyet Mahallemizde yapılıyor. Vatandaşlarımız sokakta kına yapmaktan kurtulacaklar. Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur dedi.
15 Eylül Cumartesi günü saat 18.30da Hayme Ana kına konağının açılışında geleneksel kına etkinliğinin de gerçekleştirileceğini belirten Başkan Çelikcan, Hizmete açacağımız kına konakları ile vatandaşlarımız artık kınalarını sokaklarda değil nezih ortamlarda, kına konaklarımızda yapacaklardır. Ne yapıyorsak vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için yapıyoruz şeklinde konuştu.
Yüreğirde sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini belirten Başkan Çelikcan, İnsana dokunan ve insan odaklı ürettiğimiz projelerle çeşitli kurum ve kuruluşlardan ödüle layık görüldük. Uyguladığımız bir çok yeni proje diğer belediyelerimiz tarafından da örnek alınıp uygulanıyor. Amacımız insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık