Yozgat İl Özel İdarespor Sezon Hazırlıklarına Başladı

Yozgat Kamil Kılıçarslan Amatör Küme Futbol Ligi B grubunda mücadele verecek olan İl Özel İdarespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yozgat İl Özel İdarespor Sezon Hazırlıklarına Başladı
  • 23 Eylül 2018, Pazar 14:00
Yozgat Kamil Kılıçarslan Amatör Küme Futbol Ligi B grubunda mücadele verecek olan İl Özel İdarespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.
İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Abdurrahman Doğan gözetiminde Türkiyenin ilk milli parkı olan Çamlık Milli parkında sezon hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli ekip 10 günlük birinci kamp dönemini Çamlıkta yapacak. Yeni sezon hazırlıklarına ilişkin bir açıklama yapan Teknik Direktör Abdurrahman Doğan 20 Eylül itibari ile yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Doğan,Takımımızda birlik beraberlik ve kaynaşma üst düzeyde. Geçen yıl bir kaç futbolcu arkadaşımı ile yollarımızı ayırdık. Onların yerine nokta transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. Eksik gördüğüm mevkilere bir kaç transfer yapacağız. Lig maçları 27 Ekimde başlıyor. Bu süreye kadar sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. Hazırlık kampında 3 hazırlık maçı oynayacağız. İl Özel İdarespor Kulübü olarak hedefimiz ilk olarak Play-Offa kalmak ve şampiyonluğa ulaşmak. Bunu başaracak güçteyiz. Takımıma güveniyorum. Bu yıl futbol severler genç mücadele ve asla centilmenlikten ödün vermeyen bir takım izleyecek. Amatör kümede mücadele verecek tüm takımlara başarılar diliyorum dedi.
İl Özel İdarespor Kulübü başkanı Erol Toraman da İl Özel iİarespor kulübünün hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Toraman,Takım teknik direktörü Abdurrahman Doğanın raporu doğrultusunda Sorgun Belediyespordan forvet Samet Alpkirişci, Çamlıkspordan forvet Cihan Berat Fidancı, Yozgat Belediyespordan orta saha Emre Yeşilyurt, Sorgun Belediyespordan kaleci Abdullah Tuna, Bozokspordan stoper Necdet Can Yücel, kaleci Hanifi Ceyhan ve stoper Buğra Bulutu renklerimize bağladık. Bir kaç futbolcu daha almayı düşünüyoruz. Takımımızın sezon hazırlıkları başladı. Sezona en iyi şekilde hazırlanıp mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız. diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık