Yörex Fuarında Anadolu Bacılarına Büyük İlgi

Antalyada 24-28 Ekim tarihlerinde düzenlenen 9. Yöresel Ürünler Fuarında Anadolu Bacıları standı büyük ilgi gördü.

Yörex Fuarında Anadolu Bacılarına Büyük İlgi
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 15:22
Antalyada 24-28 Ekim tarihlerinde düzenlenen 9. Yöresel Ürünler Fuarında Anadolu Bacıları standı büyük ilgi gördü.
Yüzlerce mahalli ürünün sergilendiği YÖREX Fuarında Ankara Kalkınma Ajansı destekli Polatlının ilk ve tek kadın kooperatifi olan Anadolu Bacıları tarafından açılan stantta sergilenen Pancar Pekmezi ve Portakal Reçeli ürünler büyük ilgi gördü. Antalyada bu yıl 9uncusu düzenlenen fuarda Anadolu Bacılarının standını ziyaret edenler arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da vardı.
Polatlıya özgü ürünleri tanıttıklarını ifaden eden Anadolu Bacıları ortaklarından Nilüfer Kart, Öncelikli amacımız Polatlımızı tüm Türkiyeye ve dünyaya tanıtmaktır. Bunun için çaba harcıyoruz. Burada Polatlıda yetiştirdiğimiz, soğan, kavun ve pancar gibi birçok ürünümüz olmak üzere bunun yanında kooperatifimizin ürettiği Pancar Pekmezi ile Portakal reçelimizi burada sergilemeye geldik. Bizlere destek olan Polatlı Ticaret Odası ve Ankara Kalkınma Ajansına teşekkür ediyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık