Yöreler Renkler Festivalinde Doğu Anadolu Gecesi

Muratpaşa Belediyesinin, barış, dostluk ve kardeşlik festivali Yöreler Renklerin 4üncü gününde Doğu Anadolu kültür gecesi düzenlendi.

Yöreler Renkler Festivalinde Doğu Anadolu Gecesi
  • 28 Eylül 2018, Cuma 12:58
Muratpaşa Belediyesinin, barış, dostluk ve kardeşlik festivali Yöreler Renklerin 4üncü gününde Doğu Anadolu kültür gecesi düzenlendi.
Doğu Anadolu kültür gecesinde İhsan Güvercin ve Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Belkıs Akkalen sahne alırken festivale katılan Doğu Anadolu derneklerine plaketleri verildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 4üncüsü düzenlenen Yöreler Renkler Festivalinde Türkiyenin 7 bölgesinden ayrıca Rusya ve Ukraynadan gelerek Antalyanın bir parçası olmuş kültürlerin kendilerini tanıttığını söyledi. Başkan Uysal, “Muratpaşada gerek temel belediyecilik gerekse sosyal belediyecilik alanında Türkiyede öncü çalışmaları hayata geçiriyoruz. Ama her şeyden önemlisi, bütün insanlarımız için, sadece insan olmanın en büyük torpil olduğu bir düzen. Yani torpile ihtiyaç olmayan bir düzen. 44 80 07yi, Turunç Masamızı arayan herkese hizmetin seferber olduğu bir düzen. İşte bu bize ‘Bir bedende buluştuk Muratpaşayı oluşturduk deme hakkını veriyor. Bütün bunları sizlerin vergileriyle yapıyoruz. Asıl olan sizsiniz. Biz sadece organize ediyoruz” dedi.
Muratpaşa Belediyesinin düzenlendiği Yöreler Renkler Festivalinde bugün Karadeniz gecesi düzenlenecek. Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanında gerçekleştirilecek gecede Selçuk Balcı sahne alacak. Balcının konseri saat 20.00de başlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık