Yollar Yeni Bir Görünüme Kavuşuyor

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, ilçede yol çalışmalarının sürdüğünü belirterek, Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Yollar Yeni Bir Görünüme Kavuşuyor
  • 02 Eylül 2018, Pazar 13:04
Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, ilçede yol çalışmalarının sürdüğünü belirterek, Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor dedi.
Malatyanın Kale İlçesinde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Kale İlçesi Salkımlı Mahallesi Kayadumanlar Mezrası yolunda sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Kale Belesiye Başkanı Cemal Akdemir, Büyükşehir Belediyesiyle koordineli olarak sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızın ne aşamada olduğunu görmek için sahadayız. Bu hizmeti Kale İlçemizde gerekli görülen diğer mahallelere de uygulayacağız. Bu nedenle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu kapsamda gecesini gündüzüne katarak ilçemiz genelindeki yol çalışmalarında emeği geçen, katkısı bulunan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Amacımız, ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek, yollarımızı daha da modernize edebilmek. Halkımız güzel günlerde kullansın inşallah diye konuştu.
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kale Belesiye Başkanı Cemal Akdemir sorun ve talepleri de dinledi. Öte yandan mahalle sakinleri ise uygulamadan oldukça memnun olduklarını kaydederek, Başkan Akdemire teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık