Yoğun Bakımdaki Söğüt Hayatını Kaybetti

geçtiğimiz günlerde Muşun Bulanık ilçesinde otomobilin takla atması sonucu aynı aileden 1 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Yoğun Bakımdaki Söğüt Hayatını Kaybetti
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 1:10
geçtiğimiz günlerde Muşun Bulanık ilçesinde otomobilin takla atması sonucu aynı aileden 1 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı.
Ağır yaralı olarak yoğun bakımda kalan Taner Söğüt, kaza sonrası girdiği yoğum bakım ünitesinde hayata tutunamayarak vefat etti.
Geçtiğimiz günlerde Bulanık-Malazgirt karayolunun 13. kilometresinde meydana gelen kazada. 35 AH 3813 plakalı otomobil şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybedilmesi sonucu araç takla atmış, aracın içinde bulunan Taner Söğüt, Zeynep Söğüt (34), Aydın Söğüt (38), A.S. (4), S.Y.S. (11) ile O.S. (6) yaralanmış ve ambulanslarla Bulanık Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Zeynep Söğüt tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Bir diğer ağır yaralı olan ve yoğum bakıma alınan Taner Söğüt bu akşam saatlerinde bağlı olduğu yaşam ünitesinde hayata tutunamayarak vefat etti.
Kazada ölen eşi Zeynep Söğüt ile aynı kaderi yaşayan Taner Söğütün bu akşam saatlerinde vefat haberini alan Malazgirt halkı ve 16. Malazgirt Şube Şefliğindeki mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadılar. Malazgirt halkı tarafından çok sevilen Taner Söğütün defin işlerinin başladığı ifade edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık