Yılmaz Muhtarları Ağırladı

Bursanın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarlarını ağırladı.

Yılmaz Muhtarları Ağırladı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 17:19
Bursanın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarlarını ağırladı.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, muhtarların mahallelerin eksiklerini kurumlarına aktarmak gibi mühim bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Refik Yılmaz, “Bulunduğu mahallelerde devletimizin bütün kurumlarını temsil eden, her fırsatta bir araya gelerek vatandaşlarımızın meselelerine birlikte çözüm aradığımız siz değerli muhtarlarımızın gününü kutluyor, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Gemlik Belediyesi tarafından muhtarlara yemek verildi. Bölge Parkındaki yemeğe Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezlinin yanı sıra İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Duran ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt da katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık