Yıldırımda Çöp Ev Operasyonu

Bursanın Yıldırım ilçesinde çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği evden 3 ton çöp çıkarıldı.

Yıldırımda Çöp Ev Operasyonu
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 11:38
Bursanın Yıldırım ilçesinde çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği evden 3 ton çöp çıkarıldı.
Sinandede Mahallesinde bulunan çöp ev Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Mahalle sakinlerinin şikâyeti üzerine G.Gnin evine giden ekipler, Bursa 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararla belirtilen adresi temizledi. Evden yaklaşık 3 ton çöp çıktı. Temizlenen ev ilâçlandı.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Temizlik konusunda hassasiyet gösterirken çöp ev gibi manzaralarla karşılaşıldığında gereğini yerine getiriyoruz. Yıldırımın sahibi olan vatandaşlarımızdan bu gibi durumlar karşısında hassas olmalarını bekliyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak 69 mahallemizde haftanın 7 günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 71 adet çöp kamyonu, 6 adet vakumlu yol süpürme aracı, 15 adet açık kasa kamyon, 4 adet arozöz, 1 adet konteynır yıkama ve dezenfekte aracı, 5 adet kepçe ve 570 kişilik ekiple faaliyet gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık