Yıldırım Belediyesi Kültür Turları Başlıyor

Yıldırım Belediyesi, düzenlediği kültür turları ile ilçe sakinlerine Türkiyenin önemli tarihî ve kültürel mekânlarını gezdiriyor.

Yıldırım Belediyesi Kültür Turları Başlıyor
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 16:20
Yıldırım Belediyesi, düzenlediği kültür turları ile ilçe sakinlerine Türkiyenin önemli tarihî ve kültürel mekânlarını gezdiriyor.
Yıldırım Belediyesi, vatandaşları ücretsiz olarak Türkiyenin önemli turizm merkezleriyle buluşturmaya devam ediyor. 2016 yılından bu yana düzenlenen kültür turlarından 19 bin 255 kişi yararlandı. Yıldırım Belediyesi, bu sene gerçekleştireceği turlarla Yıldırımlıları Konya, Çanakkale, Bolu-Abant, Safranbolu-Amasra ve İstanbula götürecek. 7den 70e binlerce Yıldırımlının ilgi odağı olan turlara katılmak isteyen vatandaşlar, Yıldırım Belediyesi hizmet binası, Barış Manço Kültür Merkezi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Yunus Emre Spor Kompleksi, Piremir YIL-MEK Okul Öncesi Birimi ile Çınarönü, Şirinevler ve Karapınar Mahalle Konakları YIL-MEK Okul Öncesi Birimlerindeki başvuru noktalarından biletlerini alabilecek. Yıldırım Belediyesi hizmet binası önünden kalkacak otobüslerle düzenlenecek turlarda vatandaşlara gidecekleri yerlerin detaylı bilgilerinin anlatıldığı broşürler de dağıtılacak.
Öte yandan ilkleri gerçekleştirmeye devam eden Yıldırım Belediyesi, ‘Baba-Çocuk Kültür Turları projesi kapsamında Yıldırımlı baba ve çocukları her cumartesi-pazar İstanbulun tarihî ve kültürel zenginlikleri ile buluşturarak aile içi paylaşımın artmasına katkı sağlayacak. Proje kapsamında İstanbulun eşsiz mimarîlerinden Topkapı Sarayı ve Sultanahmet Camiini gezme fırsatı bulacak babalar ve çocukları, günün sonunda Via Sea Temapark ve Akvaryumda eğlenerek birlikte vakit geçirecek. Turlara katılmak isteyen Yıldırımlı babalar, Yıldırım Belediyesi hizmet binası, Barış Manço Kültür Merkezi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Yunus Emre Spor Kompleksi, Piremir YIL-MEK Okul Öncesi Birimi ile Çınarönü, Şirinevler ve Karapınar Mahalle Konakları YIL-MEK okul öncesi birimlerindeki başvuru noktalarından biletlerini alabilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık