Yıkılan Bahçe Duvarı Çocuklar İçin Tehlike Oluşturuyor

Erzurumda müze ile site arasında bulunan ve uzun zamandır yıkık halde duran bahçe duvarı çocuklar için tehlike oluşturuyor.

Yıkılan Bahçe Duvarı Çocuklar İçin Tehlike Oluşturuyor
  • 28 Eylül 2018, Cuma 10:16
Erzurumda müze ile site arasında bulunan ve uzun zamandır yıkık halde duran bahçe duvarı çocuklar için tehlike oluşturuyor.
Murat Paşa Mahallesinde Erzurum Müzesi ile Buraklar Sitesini çevreleyen bahçe duvarının bir bölümü yıkıldı. Uzun zamandır yıkık halde bulunan duvarın yeniden yapılması için site sakinleri müze yetkililerine başvurdu.
Çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirten site sakinlere CİMERe de email gönderdi.
Site sakinleri CİMERe başvurdukları yazıda, Murat Paşa Mahallesi Buraklar Sitesi komşu duvarında Erzurum Müzesinin bulunduğu ve duvarın yıkık olduğu bu durumun müzedeki eserler için risk teşkil ettiği ayrıca site de bulunan çocuklar için de riskli olduğu belirterek Müze Müdürlüğünden en kısa zamanda yıkık duvarın yapılmasını talep ettiler.
Site sakinleri bu talep üzerine Müze Müdürlüğünden ise kendilerine yazılı olarak, “Söz konusu duvar site tarafından yapılan yanlış uygulamalar neticesinde yıkılmış olup aynı zamanda sitenin de duvarı işlevini görmektedir. Müze Müdürlüğü binasına uzak noktada olması, tel örgülerle kapatılmış olması ve yakınında nöbetçi kulübesi olması nedeniyle müze güvenliğine herhangi bir risk oluşturmamaktadır. Ancak site inşaatı yapılırken yanlış işlemler nedeniyle yıkılmış olması nedeniyle duvarın site tarafından yapılması gerekmektedir.” cevabının verildiğini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık