Yeşilhisar İlçe Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı

Yeşilhisar Devlet Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı görevine başladı.

Yeşilhisar İlçe Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 10:51
Yeşilhisar Devlet Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı görevine başladı.
25 yatak kapasiteli Yeşilhisar İlçe Devlet Hastanesinde yakın zamanda diyaliz ünitesinin açılışı gerçekleşmişti. Bu hizmetin ardından hastanede çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanının göreve başlaması ile Yeşilhisar ilçesi yeni bir hizmete daha kavuşmuş oldu.Yeşilhisar halkına ve çevresindeki mevsimsel tarım işçisi olarak gelen vatandaşlara hizmet verecek olan çocuk polikliniği hafta içi her gün poliklinik hizmeti verecek. Böylece, gerektiğinde hastaneye yatış hizmeti verilerek Yeşilhisar halkının çocuklarını muayene ve tedavi ettirmek için il merkezine gitmelerine ihtiyaç kalmadı.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Uzm. Dr. Selçuk Varol, İstanbuldaki mecburi hizmetinin bitmesinin ardından kendi isteğiyle kurum içi atama ile Yeşilhisar ilçesine atandı ve göreve başladı. Varol, memleketine döndüğü ve Yeşilhisarda göreve başladığı için heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti.
İlçe sakinleri ise Yeşilhisara çocuk polikliniği açılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade etti.
Yeşilhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Taner Şahin de, “Yeşilhisarımızın önemli bir ihtiyacı olan Çocuk Hastalıkları Uzmanımız sayın Selçuk Varol ilçemizdeki görevine atama sonucu başlamıştır. Bundan sonra haftanın beş günü poliklinik hizmeti verecek olup hastalarımızın merkeze gitmesine gerek kalmayacaktır. Yeşilhisar halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık