Yenmek De Var, Yenilmek De

Kütahyanın Gediz ilçesinde, Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler, ilgi gördü.

Yenmek De Var, Yenilmek De
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 10:15
Kütahyanın Gediz ilçesinde, Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler, ilgi gördü.
Etkinliklere; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Özen, Dumlupınar Üniversitesi MYO Müdür Yardımcısı Gökhan Dağılgan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz SHMYO Müdürü Sinan Darcan ve Süper Amatörde Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü, yönetici, antrenör ve sporcuları ile üniversite öğrencileri katıldı.
Birlik ve beraberlik ile dostluğun önemine değinen Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, “Sporda yenmek de, yenilmek de vardır. Önemli olan centilmence saygılı bir şekilde turnuvada yer almak ve sonuna kadar tamamlayabilmektir” dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası ve iş adamlarının da katılımıyla gerçekleşen turnuvada, spora tam destek sözü verildi.
Gediz Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, etkinliklerin her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde, düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek amacıyla düzenlendiğini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık