Yenimahallede Köylü Pazarı Devam Ediyor

Yenimahalle Belediyesinin el emeği ürünlerini gelire dönüştürmek isteyen vatandaşlar için hayata geçirdiği “Köylü Pazarı” devam ediyor.

Yenimahallede Köylü Pazarı Devam Ediyor
  • 03 Temmuz 2018, Salı 12:48
Yenimahalle Belediyesinin el emeği ürünlerini gelire dönüştürmek isteyen vatandaşlar için hayata geçirdiği “Köylü Pazarı” devam ediyor.
Yenimahalle Belediyesinin el emeği ürünleriyle gelir elde etmek isteyen vatandaşlar için iki yıl önce başladığı “Köylü Pazarı” projesi Yenimahallede sürüyor. Salı günleri İlkyerleşim Mahallesi Kapalı Pazaryerinde, cuma günleri ise Yenimahalle Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisinde kurulan pazarlarda, köylüler tarafından yetiştirilen organik sebze, meyve, fide ve yeşillikler ile el işi ve yöresel ürünler satılıyor.

Tarladan pazara
Hal ürünlerinin girişine izin verilmeyen ‘Köylü Pazarlarında, çevre il, ilçe ve köylerdeki üreticiler, tarlalarda yetiştirdikleri ürünleri piyasanın altındaki fiyatlarla satışa sunuyor. Bu sayede Yenimahalleli vatandaşlar, hem uygun fiyatlı hem de organik ürünleri satın alma imkanı buluyor.
Köylü pazarlarında alışveriş yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Artık hormonsuz, genetiği ile oynanmamış ürün tüketmek çok zor. Gıdaların çoğu hem pahalı hem de sağlıksız. O yüzden ‘Köylü Pazarlarından çok memnunuz çünkü bu tür pazarlarda doğal ve taze ürünler var. Biz de köylüler sayesinde daha sağlıklı besleniyoruz diyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık