Yenimahalle Kaymakamı Başkan Yaşarı Ziyaret Etti

Ankara Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşarı ziyaret etti.

Yenimahalle Kaymakamı Başkan Yaşarı Ziyaret Etti
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 12:43
Ankara Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşarı ziyaret etti.
Fethi Yaşarın ağabeyi Ahmet Yaşarın kayınvalidesi Rabia Özkanın vefatından dolayı duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Dural, taziye dileklerini ileterek başsağlığı diledi. Ardından Başkan Yaşar ve Kaymakam Dural Yenimahallede yapılan projelerle ilgili sohbet gerçekleştirdi.

Yenimahalle yaşamaktan keyif alınan bir ilçe
Yenimahallede yerel ve genel idarenin uyum içinde, halk yararına çalışmasının Yenimahalle halkının huzur ve barış içinde yaşamasına büyük katkı sağladığına dikkat çeken Yaşar, Kavga ve çekişme halk zararına, uyum ve işbirliği halk yararınadır. Biz Yenimahallede bunu sağlayarak Yenimahallelilerin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe oluşturduk. Yerel ve genel idare halk yararı söz konusu olduğunda birbirinin yardımına koşuyor. Bu ülkenin iş adamları ve politikacıları devletin kaynaklarını, yatırımlarını halkın kazancını ve durumdan sağlayacağı faydayı düşünerek planlamak zorundadır. Bizden sonraki nesillerin, çocuklarımızın ileride huzurlu ve barış dolu yarınlardan yetişmesini istiyorsak bu düşünceleri temel alarak hareket etmeliyiz dedi.

Her hizmet Yenimahallelinin mutluluğu için
Göreve başladığı günden beri Başkan Yaşarın çalışmalarını dikkatle takip ettiğini belirten Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, Yenimahalle büyüyüp gelişmesine rağmen huzurlu, eski geleneklerin ve mahalle kültürünün yaşamaya devam ettiği bir ilçemiz. Yenimahalleye yapılan her hizmet Yenimahalle halkının mutluluğu içindir ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık