Yenimahalle Belediyesi İlaçlama Faaliyetlerine Devam Ediyor

Yenimahalle Belediyesi, yaz aylarında sıcakla birlikte ortaya çıkan haşerelere karşı açık ve kapalı alanlarda ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Yenimahalle Belediyesi İlaçlama Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 9:03
Yenimahalle Belediyesi, yaz aylarında sıcakla birlikte ortaya çıkan haşerelere karşı açık ve kapalı alanlarda ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.
Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü ilaçlama ve temizlik çalışmalarında, ilçe sınırları içerisinde bulunan yeşil alanlarda, parklarda, müstakil yapıların bulunduğu çevrelerde ve kamu kurumlarının çevresinde haşerelerin çoğalmasını önlemek için ilaçlama ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlaçlama çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde birçok sokak ve mahallede çöp konteynerlerinin çevresi başta olmak üzere temizlik ekipleri tarafından özel araçlarla yıkama faaliyetleri yürütülüyor. Sokakların yıkanması ile beraber boş arsalarda ve yol kenarlarında bulunan yabani otlar da ekipler tarafından titizlikle temizleniyor. İlaçlama ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, haşere ve böceksiz bir Yenimahalle için periyodik olarak faaliyetlerine devam ediyor.

“Tertemiz bir Yenimahalle için çalışıyoruz”
Yaz aylarında artan haşere sayısı ve atılan çöp miktarının fazlalığından dolayı oluşan kokunun giderilmesi için çalışmalara yoğunluk verildiğini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahallelilerin temiz bir çevrede yaşaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle yaz aylarında ilçemizde temizliğin sağlanması ve haşeresiz bir Yenimahalle için ilaçlama faaliyetleri kesintisiz devam edecek, ilçe sakinlerimizin tertemiz sokaklarda aileleri ile huzur içinde yaşaması için çalışıyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık