Yeniceköy Yolları Asfaltlanıyor

İnegöl Belediyesi, Yeniceköyde 27 dekarlık alanda satıh kaplama çalışmalarına başladı.

Yeniceköy Yolları Asfaltlanıyor
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 17:31
İnegöl Belediyesi, Yeniceköyde 27 dekarlık alanda satıh kaplama çalışmalarına başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, ” Mahallemizdeki 28 sokakta hemşerilerimizin yazın toz ve kışında çamurdan mağdur olamamaları için sathi kaplama (soğuk asfalt) uygulamasını hayata geçiriyoruz” dedi.
Büyükşehir kanunu ile Yeniceköyün mahalle statüsüne geçtiğini ifade eden Taban, “Yeniceköyü çok farklı hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Hizmet binamızla, Fatma Göztepe Huzurevi, Bilgi Evi, su, kanalizasyon, arıtma, çocuk parkları ve mahalle otoparklarımızla, doğalgazın getirilmesiyle Yeniceköyü önemli hizmetler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız hizmetler ile Yeniceköyümüz İnegöl Belediyesinin farkını hissediyor” açıklamasında bulundu.
Şehrin dört bir tarafında sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımızın devam ettiğini belirten Taban, “Bugünde Yeniceköy mahallemizde toplam 28 sokakta 27 dekar alanda yaklaşık 4000 m uzunluğundaki yollarda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Burada yürütülen sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışmasının belediyemize yaklaşık maliyeti 600 bin TLdir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık