Yeni Olimpik Havuz Kandırada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandırada projelendirdiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun zemin kat kaba inşaatı devam ediyor.

Yeni Olimpik Havuz Kandırada
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 11:45
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandırada projelendirdiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun zemin kat kaba inşaatı devam ediyor.
Kocaelinin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuşturmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıraya da bir havuz kazandırıyor. Kocaelinde yaz deniz turizmi denince akla ilk gelen Kandıra, yüzme sporunda bu tesisle daha iddialı hale gelecek. Geleceğin şampiyonlarının yetişeceği yarı olimpik yüzme havuzunda zemin kat kaba inşaatı devam ediyor.
Büyükşehirin sahillerde yaptığı düzenlemeler ve Mavi Bayraklı plajlar Kandıra ilçesini cazibe merkezi haline getirdi. Bu tür tesis ve yatırımlarla gelişen ilçe, hem Kocaelinin hem de çevre illerin yaz günlerinde uğrak yeri haline geldi. Bu doğrultuda yüzme sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için Kandıra şehir merkezinde yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği tesiste zemin katın kolonları dikildi ve perde beton imalatları tamamlandı. Ayrıca havuzun kaba inşaatı biterken, zemin katın tabliye kalıp inşasına başlandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık