Yeni Komisyon Başkanı Oğuzhan Yaşar Oldu

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan Orhan Özdemir, Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı görevini Oğuzhan Yaşara devretti.

Yeni Komisyon Başkanı Oğuzhan Yaşar Oldu
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 12:38
Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan Orhan Özdemir, Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı görevini Oğuzhan Yaşara devretti.
Adalet Komisyonu Başkanlığı makamında gerçekleştirilen törene Orhan Özdemir, Oğuzhan Yaşar, ağır ceza başkanları ve hakim,savcılar katıldı.
Törende konuşan Yaşar, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan Orhan Özdemirin 15 Temmuz darbe girişimi gibi zor günlerde komisyon başkanlığında görev yürüttüğüne dikkati çekti.
Yaşar, adliyeye yaptığı katkı ve çalışmaları için Özdemire teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Orhan Özdemir ise 15 Temmuz darbe girişiminden 2 ay önce atandığı komisyon başkanlığını, Antalya 2. Ağır Ceza Başkanı Oğuzhan Yaşara devrettiğini belirterek, Komisyon başkanlığını emin ellere devrettim. 15 Temmuzu birlikte yaşadık. O tarihlerde buralarda neler yaşandığını hepimiz biliyoruz, gecemizi gündüzümüze kattık. İstinaf Mahkemesinin açılmasıyla buradan 210 personelimiz oraya gitti ve bu sıkıntıları yaşadık. Daha sonra 15 Temmuz sürecinde açığa alma ihraçlar oldu ve burada büyük badireleri hep birlikte atlattık. ifadelerine yer verdi.
Özdemir, komisyon başkanlığı görevini Yaşara devretmekten büyük memnuniyet duyduğunu ve yeni görevinde başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Komisyon Başkanı Yaşar ve Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Özdemir, birbirlerine çiçek takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık