Yeni Havalimanında Uçaklara Lüks Araçlar Hizmet Verecek

İstanbul Yeni Havalimanı apronunda uçaklara milyonluk lüks araçlar hizmet verecek.

Yeni Havalimanında Uçaklara Lüks Araçlar Hizmet Verecek
  • 26 Haziran 2018, Salı 17:36
İstanbul Yeni Havalimanı apronunda uçaklara milyonluk lüks araçlar hizmet verecek.
İstanbul Yeni Havalimanında dünyanın en çok satan hibrit spor otomobillerinden biri olan BMW İ8 tipi modellerin de aralarında olduğu araçlar uçaklara eşlik edecek. Uçakların inişinden park yerine yanaşmasına kadar hizmet veren lüks BMW İ8in Türkiye satış fiyatı bir milyon 177 bin liradan başlıyor.
Havalimanı apronlarında görev yapan sarı renkteki özel donanımlı follow me (takım ve denetim) araçları pist-apron-terminal sahalarında uçaklara ve araçlara yönlendirme amaçlı hizmet veriyor. Dünyada sadece birkaç havalimanında olan lüks follow me araçları Yeni Havalimanında uçaklara hizmet verecek.
İstanbul Yeni Havalimanına (İYH) 21 Haziranda ilk inişi yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın içinde olduğu Airbus 318 tipi uçağa inişi sonrası eşlik eden özel donanımlı BMW İ8 tipi follow me aracı da dikkat çekti. İniş sonrası çalışanlar da dahil birçok kişi özel giydirmesi yapılan araçla fotoğraf çektirdi. 29 Ekimde açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanında aralarında BMW İ8 modeli de dahil çeşitli modellerde araçlar uçaklara hizmet verecek.
BMW İ8 dışında BMW İ3 ile Dacia Duster tipi araçlar da follow me araçları olarak kullanılacak. İYHde apronda araç kullanımında elektrikli araç kullanımına öncelik verilmesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık