Yeni Hastanenin Yollarına Engelli Dostu Kaldırım

Bursanın Gemlik ilçesinde yeni hastane yoluna engelli dostu kaldırım döşeniyor.

Yeni Hastanenin Yollarına Engelli Dostu Kaldırım
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 16:18
Bursanın Gemlik ilçesinde yeni hastane yoluna engelli dostu kaldırım döşeniyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni hastane yollarına engelli vatandaşların da rahat bir şekilde kullanabileceği yeni kaldırımlar yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Fen İşleri ekiplerimiz yeni Hastanemizin yollarında kaldırım genişletme çalışmalarına devam ediyor. Kış şartları ağırlaşmadan yolları ve kaldırımları mesele olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
Yürütülen çalışmalarla birlikte hem yaya trafiğinin çözüme kavuşacağını, hem de kaldırımın genişletilerek yaya yolunun güzelleşeceğini belirten Başkan Yılmaz, çalışmalarda bölge esnafının ve vatandaşların göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, “İnşallah vatandaşlarımız en kısa zaman zarfında daha geniş kaldırımlarda rahat rahat yürüyebilecekler” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık