Yeni Cezaevi Güzergahına Ekspres Hizmeti Başlıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ tarafından hizmet verecek olan yeni cezaevi ekspres hattı 15 Eylülden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Yeni Cezaevi Güzergahına Ekspres Hizmeti Başlıyor
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 12:17
Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ tarafından hizmet verecek olan yeni cezaevi ekspres hattı 15 Eylülden itibaren hizmet vermeye başlayacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi adına Samsunda ulaşım hizmetlerini yürüten SAMULAŞ bünyesinde hizmet verecek olan yeni E7 Ekspres hattı Cumartesi gününden itibaren Samsunda toplu taşım hizmeti vermeye başlayacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin yeni ekspres hattı ile ilgili yaptığı açıklamada, SAMULAŞ, Samsunda halkımızın daha konforlu ve güvenli toplu taşıma hizmeti alması için büyükşehir belediyemiz adına tamamı yüzde 100 alçak tabanlı ve engelli erişimine uygun otobüslerle hizmet veriyor. SAMULAŞ tarafından işletilecek E7 Ekspres hattı yakın zamanda faaliyete geçen Çatkaya Yeni Cezaevi güzergahında 15 Eylül Cumartesi gününden itibaren hizmete başlıyor. Vatandaşlarımız Ekspres hatlardan memnun ve Büyükşehir Belediyesi olarak bizde bu tür hatları arttırarak vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli toplu ulaşım ile buluşmasını sağlayacağız. Bu doğrultuda da yeni ekspres hatları için çalışmalarımız devam ediyor dedi.
Büyük Camiden hareket edecek olan yeni E7 Ekspres hattı Cumhuriyet Meydanı, Osmaniye Caddesi, Kadıköy Mahallesi, Fizik Tedavi ve Göğüs Hastanesi, Eğitim Araştırma, Tepecik, Ataköy Sapağı güzergahını kullanarak Yeni Cezaevine hizmet verecek. E7 Ekspres araçları sabah 07.00da ilk seferine başlayacak ve 18.00da Büyük Camiden son seferini yapacak. Haftaiçi 07.00

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık