Yeni Başsavcı Göreve Başladı

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Muhammet Savran görevine başladı. Savrana ilk hayırlı olsun ziyareti ise Baro Başkanı Enver Handan oldu.

Yeni Başsavcı Göreve Başladı
  • 11 Eylül 2018, Salı 17:06
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Muhammet Savran görevine başladı. Savrana ilk hayırlı olsun ziyareti ise Baro Başkanı Enver Handan oldu.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Edirne Başsavcılığından Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Muhammet Savran, yeni adli yılın başlaması ile birlikte Malatyadaki görevine başladı. Başsavcı Savrana hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han, hukukun üstünlüğünün tesis edildiği bir çalışma döneminde Savran ile birlikte çalışmaktan memnun olduklarını ifade ederek ‘Malatya Barosu, yargı bağımsızlığı, kuvvetler ayrılığı ve bağımsız savunma konusunda ilkelere bağlı bir kurumdur. Barolar, yargının kurucu unsurudur. Sayın Başsavcımızın önceki görev yaptığı yerlerde bu konuya önem verdiğini bilmekteyiz. Sayın Başsavcımıza görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Savran ise, “Hukukun üstünlüğünü tesis etmek en önemli görevimiz. Adalet hizmetinin Malatyamızda en iyi şekilde işlemesi için görevimizi yapacağız. Anayasamızın ve kanunlarımızın yüklediği sorumluluğu Malatyamızda yerine getireceğiz. Adaleti Malatya Baromuzla birlikte tesis edeceğiz. Sayın Baro Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık