Yazar Olgun Ergünden Başkan Alıcıka Ziyaret

Yahudi-Hazar Yazışmalarının yazarı Olgun Ergün, Başkan Alıcıkı makamında ziyaret ederek kitap hediye etti.

Yazar Olgun Ergünden Başkan Alıcıka Ziyaret
  • 02 Ekim 2018, Salı 12:41
Yahudi-Hazar Yazışmalarının yazarı Olgun Ergün, Başkan Alıcıkı makamında ziyaret ederek kitap hediye etti.
Çalışmalarından dolayı Ergüne teşekkür eden Alıcık, “Paşa Cengiz Kara ve Olgun Ergünü bu kıymetli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Özellikle araştırma kitapları noktasında ülkemizin ciddi çalışmalara ihtiyacı var” diye konuştu.
Nazilli Belediyesi olarak yerel yazarların desteklenmesi, Türkiyeye mal olmuş yazarların vatandaşlarla buluşturulması noktasında büyük işlere imza attıklarını hatırlatan Alıcık, “9 yıldır Kültür, Edebiyat ve Sanat Festivalleri düzenleyerek yüzlerce yazarımızı sanatseverlerle bir araya getiriyoruz. Eğitim, sanat ve spor alanlarında yaptığımız yatırımlarla birçok il ve ilçe belediyesinde örnek teşkil ettiğimizi düşünüyorum. Bu nedenle tüm yazarlarımız ve ülkemize büyük katkılar sağlayacağına inandığım eserleri bizler için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.
Sanata ve edebiyata sağladığı katkılardan dolayı Alıcıka teşekkür eden Ergün, “Yahudi-Hazar Yazışmaları, üzerinde büyük uğraşlar verdiğimiz ve uzun yıllarımızı alan bir kitap oldu. Paşa Cengiz Kara ile özgün belgeler ışığında hazırladığımız bu kitabın, ülkemizin tarihine ışık tutması ve bu alanda araştırma yapacak gençlerimize katkı sağlaması en büyük dileğimiz. Yazara ve yazılanlara büyük değer verdiğine inandığım Haluk Başkanımı ziyaret ederek kendisine kitabımızı hediye etmek istedim. Misafirperverliğinden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık