Yaşlılar Bursanın Tarihî Mekânlarını Geziyor

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki yaşlı vatandaşlara yönelik sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Yaşlılar Bursanın Tarihî Mekânlarını Geziyor
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 15:30
Osmangazi Belediyesi, ilçedeki yaşlı vatandaşlara yönelik sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi sürdürüyor.
Osmangazi Belediyesi İşletmeler Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında, yaşlı vatandaşlar evlerinden alınarak şehrin tarihî ve kültürel mekânlarını gezdi. Yaşlıların moral bularak güzel bir gün geçirmeleri maksadıyla yapılan projenin ilk gezisi 50 vatandaşın iştirakiyle gerçekleşti. Saltanat Kapıdan başlayan gezide, Ulucami ve Ördekli Kültür Merkezi ziyaretinin ardından Osmangazi Belediyesi Soğanlı Kültür Merkezinde öğle yemeği yenildi. Daha sonra Sultan 1. Murad Hüdavendigâr Camii ve Külliyesi ile UNESCO dünya mirası listesine giren Muradiye Külliyesini gezerek yetkililerden bilgiler alan vatandaşlar, dualar ederek külliyeden ayrıldı. Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri ile son bulan gezide vatandaşlar unutulmaz bir gün yaşadı.
Kendileri için düzenlenen gezi ile büyük moral bulduklarını ifade eden vatandaşlar, katkılarından dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündara teşekkür etti. Gruplar hâlinde devam edecek olan şehir turu kapsamında geziye dahil olan yaşlı vatandaşlar, belediye ekipleri tarafından tekrar evlerine bırakılıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık