Yaralı Kargayı İyileşene Kadar Evinde Misafir Edecek

Manisanın Yunusemre ilçesinde yaşayan Cumali Fırat, kedilere yem olmak üzereyken kurtardığı kargaya sahip çıktı.

Yaralı Kargayı İyileşene Kadar Evinde Misafir Edecek
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 11:35
Manisanın Yunusemre ilçesinde yaşayan Cumali Fırat, kedilere yem olmak üzereyken kurtardığı kargaya sahip çıktı.
Manisanın Yunusemre ilçesinde yaşayan Cumali Fırat, kedilere yem olmak üzereyken kurtardığı kargayı evine alarak sahiplendi. Yaralı halde bulduğu karganın yaralarını saran Fırat, iki gündür kargayı evinde besliyor. Günlük bakımını sağlayıp yemeğini verdiği kargayı bir an olsun yanından ayırmayan Fırat, kargayı iyileşme sürecini tamamlamasının ardından doğal yaşamına salmaya hazırlanıyor.

Arkadaş olacağız
Karganın henüz uçamadığını, salması halinde kedi ve köpekler tarafından zarar görebileceğini belirten Fırat, Kargamızı sokakta kedilerden tarafından kovalanırken yakaladım. Susamış, acıkmış ve ayaklarının biraz yaralı halde olduğunu gördüm. Ben de aldım. Şu an bakımını yaparak besliyorum. Uçamadığı içinde dışarıya salmaya korkuyorum. Kedi ve köpekler tarafından yenilebilir diye bırakmıyorum. Arada bir ısırıyor ama arkadaş olacağız. İnanıyorum. Kargamızı bir süre daha misafir edeceğiz. Öyle görünüyor. Şu an yaralı olan kargayı iyileştirdikten sonra yaşam alanı olan doğal hayatına bırakacağım” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık