Yahyalı Belediyesi Rafting Takımından Başkan Öztürke Ziyaret

Yahyalı Belediyesi tarafından kurulan İç Anadolu Bölgesinin ilk Rafting Takımı olan Yahyalı Belediyesi Rafting Takımı, kazandıkları ilk kupayı, Belediye Başkanı Esat Öztürke hediye ettiler.

Yahyalı Belediyesi Rafting Takımından Başkan Öztürke Ziyaret
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 11:13
Yahyalı Belediyesi tarafından kurulan İç Anadolu Bölgesinin ilk Rafting Takımı olan Yahyalı Belediyesi Rafting Takımı, kazandıkları ilk kupayı, Belediye Başkanı Esat Öztürke hediye ettiler.
Geçtiğimiz haftalarda Vanın Çatak İlçesinde düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonasında üçüncü olan Yahyalı Belediyesi Bayan Rafting Takımı Başkan Esat Öztürkü makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarette konuşan Bayan Rafting Takım Kaptanı Gülderen Öztürk; “ U-19 bayan rafting takımı olarak, Vanda üçüncü olduk. Katkılarından dolayı Yahyalı Belediyesine ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başarılarımızın devamı gelecek. Bir sonraki hedefimiz birincilik.” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı da konuşmasında öğrencilerin güzel bir başarı yakaladığını, bundan dolayı öğrencileri tebrik ettiğini ifade ederek; “Kısa süre içinde önemli bir başarı elde ettiniz. Ben kız ve erkek takımlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle de Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya çok önem veriyor. Her konuda olduğu gibi, ilçede sportif faaliyetlerin gelişmesi için önemli çaba sarf ediyor. Sizlerin her zaman yanında. Rafting konusunda çok önemli atılımları var.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürkte konuşmasında “ Van - Çatakta üçüncülük kupasını bize getiren sporcularımıza, canı gönülden teşekkür ediyorum. Hem okuyor, hem de Rafting Takımımızda spor yapıyorsunuz. Bu konuda gösterdiğiniz çabayı tebrik ediyorum. Yahyalı, hem eğitimde hem de sportif faaliyetlerde oldukça başarılı bir ilçe. Yeter ki gençlerimize imkân verilsin. Ben, hem bayanlarda hem de erkeklerde birincilik bekliyorum. Bundan hiç tereddüt duymuyorum. Yahyalının, Kapuzbaşının, Zamantı Irmağının tanıtımında takımımızın ciddi katkıları oluyor. Yeni kurulan bir takım olmanıza güzel sonuçlar getirmeniz, bizi mutlu ediyor.” dedi. Konuşmasında 2019 yılında Türkiye de yapılacak olan Avrupa Rafting Şampiyonasına Rize ve Tunceli ile birlikte aday olduklarını ifade eden Başkan Öztürk; “ Tanıtım ile alakalı filmimizi Avrupa Rafting Federasyonuna yolladık. Umarım oradan güzel sonuçlar bekliyoruz. Adaylıkta ciddi avantajlarımız var.“ diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık