Yahyalı Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Yahyalı Belediye Meclisi, Ağustos ayı meclis toplantısını yaptı.

Yahyalı Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısını Yaptı
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 12:13
Yahyalı Belediye Meclisi, Ağustos ayı meclis toplantısını yaptı.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk başkanlığında belediye meclis salonunda yapılan toplantıda6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
İlçeyi Süper Amatör ve 1. Amatör Kümede temsil eden Yahyalıspor ve Yerköyspora ayni ve nakdi yardım maddesi görüşülürken meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Esat Öztürk, Geçen sene Yahyalıspor takımımız BAL ligine gitmeyi son maçta kaybetti. Bizi başarıyla temsil ediyorlar. Her sene bütçemiz el verdiği ölçüde kulüplerimize desteklerimiz oldu. Ben desteklerinden dolayı meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz her zaman spor ve sporcunun yanındayız dedi.
Başkan Öztürk ayrıca Kuran Kursu yapımı için belediyeye 600 bin TL şartlı bağışta bulunacak olan hayırsever Abdullah Erdoğana teşekkür ederek “ Hayırseverimiz, Kuran Kursu ya da dini hizmetler binası yapımında kullanılmak üzere şartlı bağışta bulunacak.Bu parayla 0-4 yaş arası çocuklarımızın eğitim gördüğü, anaokulu tarzında bir eğitim binasını ilçemize kazandırmak istiyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı da bu projeye büyük önem veriyor. Birçok il ve ilçede böyle kurumlar mevcut. İnsanlarımız bu kurumlardan çok çok memnunlar. Vatandaşlarımız da gönül rahatlığı ile çocuklarını bırakacakları bir tesise kavuşacak. İnşaallah hayırseverimiz bu bağışını 1 milyon TL ye tamamlayacak” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık