Yağış, Ölüdenizin Rengini Değiştirdi

Muğlanın Fethiye ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Ölüdenizin turkuaz rengi kahverengiye dönüştü.

Yağış, Ölüdenizin Rengini Değiştirdi
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 15:53
Muğlanın Fethiye ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Ölüdenizin turkuaz rengi kahverengiye dönüştü.
Fethiyede yaklaşık 1 saat süren şiddetli yağış, ilçe merkezi ve bağlı olduğu mahalleleri etkisine aldı. Ölüdeniz Mahallesindeki Belceğiz Plajının turkuaz mavisi suları kahverengine büründü. Babadağın eteklerinden gelen çamurlu suların menfezler aracılığıyla doğrudan denize akması nedeniyle dünyaca ünlü plajda denizin rengi değişti. Yağış nedeniyle her yıl binlerce yerli ve yabancı tatilcinin ziyaret ettiği Ölüdenizn rengi kahverengine dönüştü.
Sağanağın ardından sıcak havayı fırsat bilenler güneşlenmek için Ölüdeniz Mahallesindeki Belcekız Plajına gitti. Bazı vatandaşlar çamurlu suyun yakınlarında denize girdi, bazıları ise rengi değişen denizi izlemeyi tercih etti.
Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri, akşam saatlerine kadar aralıklara devam edecek yağışın daha sonra etkisini kaybedeceğini bildirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık