Vergili, Konuşa Konuşa Eflaniye De Havaalanı Yaptıracağım”

Avrupa Birliği Konseyi komite toplantısı için İstanbulda bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrulun havaalanı ile ilgili yaptığı açıklamalarına cevap verdi.

Vergili, Konuşa Konuşa Eflaniye De Havaalanı Yaptıracağım”
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 15:50
Avrupa Birliği Konseyi komite toplantısı için İstanbulda bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrulun havaalanı ile ilgili yaptığı açıklamalarına cevap verdi.
Yaptığı hizmetlerle şehrin her noktasında imzası olduğunu belirten Başkan Vergili,“Ben Karabükte yokken bazı kişiler kendilerine göre demeçler verip, sonradan da bu demeçlerini sosyal medyalarında ilan ediyorlar. Bu konuyu ben sizlere izah edeyim. Eflani Belediye Başkanımız İbrahim Ertuğrul Bey bizim hakkımızda bir açıklama yapmış. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Eflaniye havaalanı yapsın, onun heykelini dikeceğim diye. İbrahim Beyin benim heykelimi dikmesine ihtiyacım yok. Ben Belediye Başkanlığını bıraktıktan sonra benim adımı herhangi bir caddeye verilmesine de gerek yok. Çünkü bizim her yerde imzamız var. İbrahim Bey açıklamalarında havanda su dövmek gibi basit kelimeler kullanmaktadır. Yıllardan bu tarafa Eflani Belediye Başkanımızın tek icraatı havanda su dövmek olmuştur” dedi.

“Konuşa konuşa Eflaniye de havaalanı yaptıracağım”
Vergili, bu zamana kadar hiçbir parti ayrımı yapmadığını, ne kadar Ak Partili Belediye varsa da yardımcı olmaya çalıştığını ifade ederek şunları söyledi: Çankırının, Karabükün birçok kazasında isteyen ne istediyse Karabük Belediyesinden alıp gider. Sen bugüne kadar Eflaniye ne yaptın da, ne istedin de sana kim vermedi. Şimdi bu yalnız benim meselem mi? Eflaniye havaalanı yapılması yalnız benim meselem mi, Yeniceye Organize Sanayi yapılması yalnız benim meselem mi? Eskipazara Organize Sanayi yapılması yalnız benim meselem mi? Eskipazar Organize Sanayi diye diye Eskipazara Organize Sanayi yapıldı. Şimdi de büyüteceğiz diye uğraşıyorlar. Aynı şekilde Yeniceye konuşalım. Yenice Organize Sanayi diye diye orası da karara alındı. Öyle veya böyle bu arkadaşlar, Belediye Başkanları bu işlerin arkasında duruyor. Önce hepsi sessiz kaldı bu söylediklerime. Sen hem sessiz kalıyorsun, hem duyarsız kalıyorsun, hem de Eflaniye bu havaalanının yapılmasını neden istemiyorsun. Sen evvela bunu açıkla. Şimdi ben çok kısa bir cevap vermiş oldum ama şunu unutmasın. Ben konuşa konuşa Eflaniye de havaalanı yaptıracağım. “

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık