Vatandaş İstedi Yunusemre Yeniliyor

Yunusemre Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde vatandaşların talebi doğrultusunda demir yolu üst geçidini yeniliyor.

Vatandaş İstedi Yunusemre Yeniliyor
  • 28 Eylül 2018, Cuma 11:34
Yunusemre Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde vatandaşların talebi doğrultusunda demir yolu üst geçidini yeniliyor.
Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesinde kullanılırken sallanan, merdivenlerinin dik olması nedeniyle tehlikeli ve kullanışsız olan demir yolu üst geçidini revize ediyor.
Çalışmayı yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmayı kısa sürede tamamlamayı planladıklarını söyledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet mahallemizde bulunan mevcut üst geçit, vatandaşlar tarafından kullanılırken sallanıyor ve merdivenlerin dik olması sebebiyle tehlikeli oluyordu. Bu konuda vatandaşlarımızdan şikayetler alıyorduk. Yapılan yenileme ile dar merdivenler sökülerek yaya rampasına çevrildi. Yaya rampası yaşlı, hasta, engelli ve bebek arabalı bayanlar çok rahat kullanacağı şekilde dizayn edildi.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık