Vatandaş Anlattı, Başkan Ak Çözüm Üretti

Keçiören Belediyesi “tam zamanında belediyecilik” anlayışıyla hayata geçirdiği halk buluşmalarının bir yenisini Aşağı Eğlence Mahallesinde gerçekleştirerek, vatandaşların problemlerine anında çözüm buldu.

Vatandaş Anlattı, Başkan Ak Çözüm Üretti
  • 05 Ekim 2018, Cuma 10:40
Keçiören Belediyesi “tam zamanında belediyecilik” anlayışıyla hayata geçirdiği halk buluşmalarının bir yenisini Aşağı Eğlence Mahallesinde gerçekleştirerek, vatandaşların problemlerine anında çözüm buldu.
Vatandaşlara hizmetin yanı sıra onların gönüllerine de dokunan projelere hız kazandıran Keçiören Belediyesi, Başkan Mustafa Akın öncülüğünde vatandaşların derdine derman olmayı sürdürdü. Halk buluşması öncesinde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Ak, Aşağı Eğlence Mahallesinde kurulan platformda vatandaşlarla yakından ilgilendi. Tam zamanında belediyecilik anlayışıyla vatandaşların sıkıntılarını çözmek için çeşitli notlar alan Başkan Ak, anında çözüme kavuşma imkanı olan problemlere derhal müdahale etti. Platformda toplanan bütün vatandaşın sıkıntılarını tek tek dinleyen Ak, yoğun sevgiyle karşılandı. Başkan Akla birçok kez görüşme imkânı bulduğunu söyleyen vatandaşların mutlulukları görülmeye değerdi. Zaman sınırlaması olmayan halk buluşmasında kimi vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Başkan Aka teşekkür ederken, kimileri ise uzun uzun problemini anlatma fırsatı buldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen halk buluşmasında gülümseten diyaloglar da yaşandı.

“Gözden ırak olmayı değil, gönüllerde taht kurmayı tercih ettik”
Gönül belediyeciliği seferberliği ile belediyecilik hizmetlerinin gönüllere dokunarak sunulduğunu belirten Başkan Ak, halk buluşmalarını bu yüzden sürekli hale getirdiklerini ifade etti. Belediyecilik faaliyetlerinin sadece altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemesinden ibaret olmadığını, aynı zamanda gönülleri fethetmek gerektiğini kaydeden Ak, “Gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyerek her zaman vatandaşlarımızla iç içe olduk. Biz gözlerden ırak olmak yerine gönüllerde taht kurmayı tercih ettik. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenen, mutluluklarıyla da mutlu olan bir anlayışı benimsedik. Sokakta yürümekten, vatandaşlarımızla yüz yüze gelmekten çekinmeyişimizin temelinde de bu anlayışımız yer almaktadır. Bu anlamda bu gün vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyerek o sıkıntıları anında çözüme kavuşturduk” dedi.
Halk buluşmalarıyla birçok vatandaşın feraha kavuştuğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ak, “Halk toplantılarında 10 yıllık belediyecilik deneyimimizi harmanlayarak en verimli şekilde vatandaşımıza hizmet olarak sunuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışını tam zamanında belediyecilik anlayışıyla taçlandırdığımızda vatandaşlarımız yalnız olmadıklarını daha net hissediyor“ diyerek halk buluşmasına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık