Vanda Pttnin 178. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Vanda Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 178inci yıldönümü kutlandı.

Vanda Pttnin 178. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı
  • 23 Ekim 2018, Salı 15:10
Vanda Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 178inci yıldönümü kutlandı.
PTTnin 178inci yıldönümü, 23 Ekim 2011 yılında Vanda meydana gelen depremin 7nci yıldönümü nedeniyle buruk kutlandı. PTT Merkez Müdürlüğünde düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Başmüdür Hasan Sarı, 23 Ekim 2011 tarihinde Vanda meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diledi. Başmüdür Sarı, “Bugün, PTT 178 yılı geride bıraktı. İki asra yakın bir süreden bu yana değişen ve gelişen şartlara ayak uydurabilmiş, teknoloji çağında kendini yenileyebilen kurumların başında gelmektedir. PTT bugün klasik posta hizmetlerinin yanı sıra başta sosyal ödemeler olmak üzere kargo, lojistik, bankacılık ve e-ticaret alanlarında vatandaşın memnuniyetini her zaman önde tutarak faaliyetlerini sürdürmekte ve bir dünya markası olma yolunda ilerlemektedir dedi.
PTT Van Başmüdürlüğü olarak 14 merkez,17 şube 4 acente ve bir mobil gezici araçla Van halkına hizmet verdiklerini anımsatan Sarı, “Bu hizmet ağımızı hiç yılmadan geliştirme gayreti içinde olmakla birlikte, kuruluşumuzun yıl dönümüne rastlayan 2011 yılı Van depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık