Van Büyükşehirin İlk Sosyal Tesisi Açıldı

Van Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli Dostluk Parkı içerisindeki ilk sosyal tesisi hizmete açılırken, misafirlerini ağırlamaya başlayan restoran ve kafede 85 kişi istihdam ediliyor.

Van Büyükşehirin İlk Sosyal Tesisi Açıldı
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 10:08
Van Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli Dostluk Parkı içerisindeki ilk sosyal tesisi hizmete açılırken, misafirlerini ağırlamaya başlayan restoran ve kafede 85 kişi istihdam ediliyor.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlunun talimatlıyla Kocaeli Dostluk Parkında yıllardır atıl durumda bulunan restoran ve kafe yeniden düzenlenerek bambaşka bir görünüme kavuştu. Modern tasarımı ve yeni konseptiyle Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan sosyal tesisten vatandaşlar uygun fiyatlarla yararlanabiliyor. Kar amacı güdmeyen ve zengin mönüsü ile müşterilerini karşılayan tesiste 85 kişi çalışıyor. Çalışanlarının yüzde 40nın engellilerden oluştuğu iş yerinde geniş, ferah bir ortamda güler yüzlü servis ile lezzetli yemekler yerken misafirlerinizi de gönül rahatlığıyla ağırlayabilirsiniz.
Çok uygun fiyatlara müşterilerine lezzetli yemekler sunduklarını belirten tesis sorumlusu Murat Yalvaç, “Kocaeli Dostluk Parkında 2 ayrı tesis olarak hizmet veriyoruz. Restoran ve kafeden Dünya ve Türk mutfaklarından çeşitli lezzetler sunuyoruz. Komplekste 85 kişi çalışıyor. Çalışanların yüzde 40ını engelli ve yardıma muhtaç kişiler oluşturuyor. Amacımız burada istihdam oluşturmak ve meslek öğretmektir. Fiyatlarımız dışarıya göre çok uygun. İnsanların aklına belki lezzet konusunda bazı şeyler gelebilir. Belediye restoranı diye düşünebilirler. Hayır, biz bu konuda çok iddialıyız. Kesinlikle dışarda bulunan birçok işyerinden beş yıldızlı otellerden daha lezzetli ürünler çıkarıyoruz. Ramazan boyunca burada 7 bin kişiyi ağırladık. Herkes çok memnun kaldı. Geri dönüşler gayet olumlu oldu. Kısa zaman içinde de haftanın belli günlerinde canlı müzik hizmeti de vereceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık