Van Büyükşehir İkinci Deprem Çalıştayını Yapacak

Van Büyükşehir Belediyesi depremin 7. yıldönümünde ‘Deprem Gerçeğine Karşı Geç Olmadan Kentsel Dönüşüm çalıştayının ikincisini düzenleyecek.

Van Büyükşehir İkinci Deprem Çalıştayını Yapacak
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 14:55
Van Büyükşehir Belediyesi depremin 7. yıldönümünde ‘Deprem Gerçeğine Karşı Geç Olmadan Kentsel Dönüşüm çalıştayının ikincisini düzenleyecek.
Vanda 2011 yılında yaşanan deprem felaketinin yıldönümü nedeniyle Van Büyükşehir Belediyesi deprem duyarlılığını arttırmak ve deprem farkındalığı oluşturmak için çalıştay düzenliyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin katkılarıyla 23 Ekim 2018de Double Tree By Hilton Otelde ikincisi düzenlenecek olan çalıştayda ülke genelinde deprem ve kentsel dönüşüm konusunda tanınmış isimler ve akademisyenler gün boyu çeşitli sunumlar yapacak. Deprem gerçeği ve kentsel dönüşüm noktasında yapılan ve yapılması gereken çalışmaların masaya yatırılarak bilimsel bir bakış açısının ortaya konulacağı çalıştay, iki oturum şeklinde bir gün sürecek.
Prof. Dr. Ferhat Özçep, Doç Dr. Suvat Parin, Doç. Dr. Mucip Tapan, Şehir Plancısı A. Faruk Göksu ve Gazeteci İkram Kalinin konuşmacı olarak katılacağı çalıştayın birinci oturumunda, Kentsel dönüşüm - kentsel dönüşüm sosyolojisi konuları ele alınırken ikinci oturumda ise, Kentleşme ve yapılaşma sürecinde zemin - deprem etkileşimi başlıkları ele alınacak. Çalıştaya kurum - kuruluşların ilgili personelleri de izleyici olarak katılım sağlarken, yine dileyen vatandaşlar da misafir olarak çalıştayı izleyebilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık