Van Büyükşehir Belediyesinden Yol Asfaltlama Çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu ilçesinde bulunan Suvaroğlu Caddesinde asfalt çalışması yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesinden Yol Asfaltlama Çalışması
  • 28 Eylül 2018, Cuma 9:36
Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu ilçesinde bulunan Suvaroğlu Caddesinde asfalt çalışması yaptı.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yoğun bir araç sirkülasyonun olduğu Suvaroğlu Caddesinin altyapı ve asfalt çalışmasını tamamladı. Gündüz trafik yoğunluğu nedeniyle ekiplerin çalışma yapamadığı caddede, asfalt çalışması gece saatlerinde yapıldı.
Çalışma ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ülker Cem Kaplan, yaklaşık bir kilometre uzunluğunda ve 18 metre genişliğindeki caddede altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. Suvaroğlu Caddesinin gerek yaya gerekse araç trafiği noktasında kentin en işlek caddelerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Kaplan, “VASKİ ve diğer kurumlar tarafından altyapı çalışmaları yapılan caddemizin asfaltını da bu akşam itibarıyla serdik. Burada ayrıca Fen İşleri Daire Başkanlığımız tarafından yaya yolu çalışmaları da inşallah kısa süre içerisinde yapılacaktır Vanımıza hayırlı olsun dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık